Humanitære
PRISER OG ANERKENDELSER

Hubbards teknologier til stofafvænning og afgiftning, reform af kriminelle, læring, det at kunne læse og skrive og hans sunde fornuft guide til bedre levevilkår – Vejen til lykke – har berørt tæt på en milliard liv i omkring 170 lande.

Hæderspris – Leeuwkop Prison

Overrakt til L. Ron Hubbard, af de indsatte i Sydafrikas Leeuwkop fængsel som anerkendelse for hans kriminalreform-teknologi: ”Du har bragt nyt håb i manges liv. Du har ændret vores sydafrikanske fængsler med smerte og sorg til steder med håb og liv.”

Blot et enkelt eksempel blandt mange er Leeuwkop Prison – det berygtede og hensynsløse stærkt bevogtede fængsel uden for Johannesburg, Sydafrika. Efter iværksættelsen af Criminon – rehabilitering baseret på L. Ron Hubbards gennembrud inden for området – var celleblok-vold næsten elimineret. I anerkendelse af den forbløffende virkning af Hubbards teknologi, præsenterede Leeuwkop indsatte ham med følgende anerkendelse, udpluk af indgraveringen: ”Du har bragt nyt håb i manges liv. Du har ændret vores sydafrikanske fængsler med smerte og sorg til steder med håb og liv.”

I endnu et fængsel med lige så forbløffende resultater fik det Panama Chief of Internal Security til at skænke en officiel anerkendelse til L. Ron Hubbard for ”hans hjælpsomme humanitære arbejde og funktionel åndelige teknologi, som hjælper hver eneste person i varetægt i Centro Femenino de rehabilitación Cecilia Orillac de Chiari Prison, samt skaber nye familier”.

Officiel anerkendelse – Dangerous Board, Office of the Philippine President

Tildelt Hubbard af formanden for Dangerous Drugs Board, for hans ”humanitære arbejde inden for uddannelse om stoffer og stofrehabilitering, og for hans relevante teknologier, som er antaget og indført i Filippinerne ... således bidragende umådelig til den succesfulde forfølgelse af vores noble vision om et stoffrit land.”

Så er der L. Ron Hubbards teknologi til rehabilitering og afvænning af stofmisbrugere, som nu bruges i omkring 40 lande. Tilskyndet af effektiviteten og succesen af disse programmer, forelagde formanden for Filippinerne Dangerous Drugs Board L. Ron Hubbard med en mindeplade som anerkender ham for ”hans humanitære arbejde i området for uddannelse om stoffer og rehabilitering af stofmisbrugere og for hans relevante teknologier, der er indført og gennemført i Filippinerne ... og dermed bidrager umådeligt til en vellykket stræben efter vor ædle vision om et stoffrit land.”

Honorary New York Firefighter’s Helmet – NY City Fire Department

Overrakt til L. Ron Hubbard af byens brandmænd, efter succesen med New York Rescue Workers Detoxification Project, med indskriften: ”Til vores broder, L. Ron Hubbard, fra dine brødre i New York City Fire Department, vi hædrer dig med denne hjelm, et symbol på vores motto, ’at beskytte liv og ejendom’, som arven i din teknologi rummer,
2. august 2003.”

Hubbards detox-teknikker er ligeledes kendt for mirakuløse resultater i rehabilitering af New York brandfolk og redningsarbejderes lidelser i kølvandet på 11. september. Nærmere bestemt tog New York Rescue Workers detox-projekt – som bruger L. Ron Hubbards banebrydende teknologi – sig af de fysiske problemer hos dem, der blev udsat for et hidtil uset niveau af giftigt støv, røg og damp på Ground Zero. Efter projektets ubetingede succes, skænkede NY City brandfolk en Honorary New York Firefighter’s hjelm til Hubbard, indgraveret med følgende: ”Til vores bror, L. Ron Hubbard, fra dine brødre i New York City Fire Department, vi ærer dig med denne hjelm, et symbol på vores motto, ”at beskytte liv og ejendom”, som arven fra din teknologi rummer, den 2. august 2003. ”

”Times Up!” Statue –
Utah Narcotic Officers Association

Skænket L. Ron Hubbard, af staten Utahs rigsadvokat på vegne af Utah politifolk, for Hubbards humanitære arbejde og hans forskning og udviklinger inden for afgiftning.

Lige så sigende er de tilfælde af Utahs narkotikapoliti, der slår ned på diverse meth-laboratorier. Efter at have gennemgået Hubbards detox-program, præsenterede de ham med deres ”Times Up!” statue, som lyder i uddrag: ”Dette kunstværk udtrykker kun i en lille grad vores dybe påskønnelse for at have udviklet og indført verdens eneste brugbare metode til menneskelig detox. Du har givet os vores livskvalitet tilbage, som vi troede, vi havde tabt for evigt.”

Når vi snakker om L. Ron Hubbards pædagogiske teknologi – som i øjeblikket ikke alene anvendes i omkring 70 lande på seks kontinenter, og mere end 28 millioner studerende, har deltaget i disse programmer – har Hubbards gennembrud berørt hele nationer.

W.E.B. DuBois Outstanding Leadership Award – NAACP

Skænket Hubbard for hans humanitære arbejde inden for uddannelse og skrive- og læsefærdigheder.

Derfor har L. Ron Hubbard modtaget WEB DuBois Outstanding Leadership Award fra National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), samt en officiel anerkendelse fra Kongressen for racelighed (CORE) for forbedrende teknologi, som har ”bragt fornyet håb til børn og voksne over hele landet gennem forbedret læsefærdigheder og forståelse.”

 

YDERLIGERE UDVÆLGELSE AF
PRISER OG ANERKENDELSER

Og mens det ville være umuligt at liste de tusindvis af anerkendelser Hubbard har modtaget for sine humanitære værker, som nu er anvendt i mere end 1.800 offentlige institutioner, er følgende blot et forkortet udvalg af de anerkendelser, proklamationer og priser:

Mexicali Politi Cap – Mexicali Politi chef: Til ære for Hubbards opdagelser inden for stofafvænning og kriminel reform, tildelte politichef for Mexicali L. Ron Hubbard titlen ærespolitichef.

International Civil Golden Award – Civil Forum Nepal: Tildelt L. Ron Hubbard for ”hans enestående bidrag til det nepalesiske folk i områderne uddannelse, rehabilitering af stofmisbrugere og for den åndelige helbredelsesteknologi Dianetik.”

Human Rights and Peace Award – Universal Peace Federation: Skænket Hubbard for hans arbejde som en ”stor humanist og fredsskaber”.

Lifetime Achievement Award – Boy Scouts of America: Skænket til L. Ron Hubbard ”for sit humanitære arbejde til gavn for menneskeheden.”

Blackfoot War Bonnet – Blackfoot Society: Skænket L. Ron Hubbard i anerkendelse af hans teknikker til rehabilitering af stofmisbrugere og uddannelse der redder liv.

Officiel anerkendelse – Socialt rehabiliteringscenter for unge børn i Transbajkal-Nadezhda, Rusland: Skænket ”i påskønnelse til L. Ron Hubbard – filosoffen, videnskabsmanden og humanisten, som gav et uvurderligt bidrag til forbedring af menneskeheden.”

Fellow – International Oceanographic Foundation: Tildelt for Hubbards bidrag til at fremme og udvidelse af viden og opdagelser i oceanografi og havforskning.

Gift to Mankind Award – Undervisere for Valencia, Venezuela: Anerkender Hubbard for hans studieteknologi.

Certificate of Appreciation – Ministeriet for undervisning i Venezuela: Præsenteret i anerkendelse af Hubbards undervisningsteknologi.

Som bevis for anerkendelsen – justitsministerium Venezuela: I påskønnelse for Hubbards udviklinger inden for kommunikation, der anvendes i venezuelanske ungdomsretssystems programmer.

Silver Cup – Rådet for regionen Marche, Italien: Tildelt i anerkendelse af L. Ron Hubbard som pædagog og filosof.

World Peace Day Award – City of Sacramento, Californien: I anerkendelse af L. Ron Hubbard som grundlæggeren af Dianetik og Scientologi med visionen om en verden uden krig og kriminalitet.

Certificate of Commendation – City of Washington, DC: I anerkendelse af L. Ron Hubbard for princippet, ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre” fra Vejen til Lykke.

Pioneer Environmentalist Award – Earth Society Foundation, New York, New York: Skænket med påskønnelse til L. Ron Hubbard, ”Pioneer Environmentalist” for hans bidrag til et bedre sted at leve.

Anerkendelse – Kommissionen for Uddannelse, lovgivende forsamling i Mexico City: I anerkendelse af L. Ron Hubbard for hans studieteknologi.

Senats Anerkendelse – Rom, Italien: I anerkendelse af den dybe menneskelige værdi af L. Ron Hubbards værker.

Officiel anerkendelse – Secretary of State for Education, Gambia: I anerkendelse af værdien af Hubbards teknologi på folket i Gambias vegne.

Erindringsfrimærker – Postvæsenet, Schweiz: Fire frimærker blev dedikeret til L. Ron Hubbard af det schweiziske postvæsen for hans mange humanitære værker.

Certificate of Recognition National Polytechnic Institute of Mexico: I anerkendelse af L. Ron Hubbards udvikling af en teknologi til at studere.

Anerkendelse Udenrigsministeriet, Nepal: I anerkendelse til L. Ron Hubbard for hans udvikling af en filosofi og teknologi til at studere.

House resolution – formand for Puerto Rico Repræsentanternes Hus: En anerkendelse blev forelagt L. Ron Hubbard for hans humanitære værker inden for detox og reform af kriminelle.

Citation – Commonwealth of Pennsylvania Repræsentanternes Hus: Præsenteret som anerkendelse af L. Ron Hubbards liv med resultater og som en frihedskæmper.

Akademisk DiplomaWorld Academy for Science, Fine Arts and Culture, Saint Petersburg, Rusland: Tildelt for Hubbards bidrag som forfatter og videnskabsmand, der gjorde grundlæggende opdagelser inden for det menneskelige sind.

Official RecognitionDetective Chief Superintendent Ret. Scotland Yard: Præsenteret til L. Ron Hubbard for hans humanitære arv.

Eagle Claw og Tail Feather RecognitionSamson Cree Nation: Skænket L. Ron Hubbard, af høvding for Samson Cree Nation. Præsenteret som den højeste ære givet af Cree, da ørnen flyver tættest på Skaberen.

Freedom Statueprøveløsladelsesbetjente Sydafrika: Dedikeret til L. Ron Hubbard i anerkendelse af hans udvikling på området for kriminalreform.

ResolutionSenate of Puerto Rico: For L. Ron Hubbards bidrag til menneskeheden, og i bekendtgørelse af at hans humanitære og filosofiske ideer er en motivation og et eksempel for kommende generationer. Det blev vedtaget enstemmigt af de 29 medlemmer af Puerto Rico Senatet og underskrevet af formanden for Senatet.

Nøgler til byer

Shreveport, Louisiana
Kansas City, Missouri
Miami Beach, Florida
Amarillo, Texas
Concord, Californien
Durham, North Carolina
Hidalgo stat, Mexico
Lafayette, Louisiana
Baton Rouge, Louisiana
New Orleans, Louisiana
Mazatlán, Sinaloa, Mexico
Katmandu, Nepal

Æresborger
Galveston, Texas
Santa Fe, New Mexico
Gretna, Louisiana
New Orleans, Louisiana
Riverside, Californien
Phoenix, Arizona
Ketchikan, Alaska

L. Ron Hubbard Street/Way

Wichita, Kansas
Elizabeth, New Jersey

Los Angeles, Californien

L. Ron Hubbard Day
Salt Lake City, Utah
Reno, Nevada
Providence, Rhode Island
Mesquite, Texas
Birmingham, Alabama
Oakland, Californien
Louisville, Kentucky
Helena, Montana
Little Rock, Arkansas
Atlanta, Georgia
Wichita, Kansas
Jacksonville, Florida
Chicago, Illinois
Columbus, Ohio
Indianapolis, Indiana
Covington, Kentucky
Baltimore, Maryland
Grand Prairie, Texas
Austin, Texas
Compton, Californien
Des Moines, Iowa
Detroit, Michigan
New Orleans, Louisiana
Minneapolis, Minnesota
Topeka, Kansas
Yonkers, New York
Mobile, Alabama
Cedar Rapids, Iowa
Cleveland, Ohio
Bridgeport, Connecticut
Raleigh, North Carolina
Redding, Pennsylvania
Roanoke, Virginia
Tulsa, Oklahoma Williamsburg, Virginia
Tucson, Arizona
Camden, New Jersey
Hartford, Connecticut
Albuquerque, New Mexico
Schenectady, New York
Huntington Beach, California
Fort Myers, Florida
San Jose, California
Carson City, Nevada
Kitchener, Ontario, Canada
Memphis, Tennessee
Battle Creek, Michigan
Newport News, Virginia
New Albany, Indiana
Gainesville, Florida
Omaha, Nebraska
Lafayette, Louisiana
Harrisburg, Pennsylvania
Port Angeles, Washington
West Haven, Connecticut
Portsmouth, New Hampshire
Houston, Texas
Orlando, Florida
Wilmington, Delaware
Brunswick, Georgia
Cranston, Rhode Island
Myrtle Beach, South Carolina
Jackson, Mississippi
Syracuse, New York
Scranton, Pennsylvania
Richmond, Virginia
Newark, New York
Fresno, California

– L. Ron Hubbard-måned
State of Ohio
Kansas City, Kansas
Dodge City, Kansas
East St. Louis, Illinois
Tuskegee, Alabama
Opa-Locka, Florida
Riverside, California