L. RON HUBBARD | BIOGRAFISK PORTRÆT

Bøger og foredrag om
Dianetik og Scientologi

Der er ingen mere passende udtalelse, der er mere betegnende for ham, end L. Ron Hubbards egen enkle erklæring: ”Jeg kan lide at hjælpe andre, og regner det for min største glæde i livet, at se en person gøre sig selv fri af de skygger, der formørker hans dage.” 

Til at bevidne det: Materialerne i Dianetik og Scientologi udgør den største informationsmængde, som nogensinde er blevet samlet angående sindet, ånden og livet. Den er omhyggeligt forædlet og kodificeret af L. Ron Hubbard gennem fem årtiers forskning, undersøgelse og udvikling. Resultaterne af det arbejde er indeholdt i hundredvis af bøger og over 3.000 indspillede foredrag. 

Bøgerne og foredragene danner det grundlag, som Scientologis Broen til Frihed er bygget på. Hubbard holdt i mange tilfælde en række foredrag, umiddelbart efter udgivelsen af en ny bog, for at forklare ting yderligere, og give indsigt i banebrydende opdagelser. 

Mens L. Ron Hubbards bøger indeholder opsummeringerne af gennembrud og konklusioner, som de forekom på det udviklingsmæssige forskningsspor, tilvejebringer hans foredrag de løbende daglige forskningsoptegnelser og forklarer tanker, konklusioner, tester og demonstrationer, der lå langs denne rute. Det er således den komplette optegnelse over hele forskningssporet, som ikke kun giver de vigtigste gennembrud i Dianetiks og Scientologis historie, men også hvorfor og hvordan Ron kom frem til dem.

Dog er det vigtigste vidnesbyrd om L. Ron Hubbard de mirakler, som opnås ved hjælp af hans teknologi, samt de millioner af venner, der bringer den teknologi videre, så den vil være her til evig tid. Der bliver flere og flere af dem for hver dag, der går.

Find ud af mere om L. Ron Hubbards Dianetik & Scientologi bøger og foredrag på Bridge Publications og New Era Publications.