”Scientology er videnskaben om at vide, hvordan man kender svar. Det er en visdom ifølge traditionen af 10.000 års søgen i Asien og den vestlige civilisation. Det er Videnskaben om Menneskelige Anliggender, som behandler Menneskets livingness og beingness, og som demonstrerer en vej til større frihed for det.”
– L. Ron Hubbard

Bøger og foredrag om
Dianetics og Scientology

Der er ikke nogen erklæring, som er mere betegnende for L. Ron Hubbard, end hans enkle udtalelse: ”Jeg kan lide at hjælpe andre og regner det for min største glæde i livet at se en person gøre sig selv fri af de skygger, der formørker hans dage.” 

Materialerne i Dianetics og Scientology udgør den største informationsmængde, som nogensinde er blevet samlet angående sindet, ånden og livet. Den er nøje afpudset og kodificeret af L. Ron Hubbard gennem fire årtiers forskning, undersøgelse og udvikling. Resultaterne af det arbejde er indeholdt i hundredvis af bøger og over 3.000 indspillede foredrag. 

Bøgerne og foredragene danner det grundlag, som Scientologys Broen til Frihed er bygget på. Hubbard holdt i mange tilfælde en række foredrag umiddelbart efter udgivelsen af en ny bog for at forklare ting yderligere og give indsigt i banebrydende opdagelser. 

Mens L. Ron Hubbards bøger indeholder opsummeringer af gennembrud og konklusioner, som de forekommer på det udviklingsmæssige forskningsspor, tilvejebringer hans foredrag de løbende daglige forskningsoptegnelser og forklarer tanker, konklusioner, tester og demonstrationer, som befinder sig langs denne rute. Det er således den komplette optegnelse over hele forskningssporet, som ikke kun giver de vigtigste gennembrud i Dianetics’ og Scientologys historie, men også hvorfor og hvordan han kom frem til dem.

Dog er det vigtigste vidnesbyrd om L. Ron Hubbard de mirakler, som opnås ved hjælp af hans teknologi, samt de millioner af venner, der bringer den teknologi videre, så den vil være her til evig tid. Der bliver flere og flere af begge for hver dag, der går.

Find ud af mere om L. Ron Hubbards Dianetics og Scientology bøger og foredrag på Bridge Publications og New Era Publications.