L. Ron Hubbard
Mindesmærker

Gennem størstedelen af sit livs arbejde som forfatter, humanist og grundlægger af Dianetik og Scientologi bragte L. Ron Washington, D.C. rejser ham til forskellige steder over alt på kloden.

Under kortlægningen af hans spor by efter by og kontinent efter kontinent, er der visse betydningsfulde orienteringspunkter – steder, hvor han gjorde banebrydende opdagelser – der fuldt ud er blevet restaureret til at være som de var, da Hubbard boede og arbejdede der.

Camelback House – Phoenix, Arizona

Efter at have isoleret og identificeret menneskeånden i 1952 grundlagde L. Ron Hubbard Scientologi religionen. Den første formelle organisation var Hubbard Association of Scientologists i Phoenix, Arizona.

 

læs mere


 

Den oprindelige Founding Church of Scientology – Washington, D.C. 

På kun fem år voksede Scientologi fra bare en stiftelse til en international organisation. Med det nødvendige behov for verdensomspændende kommunikationslinjer til at koordinere kirker og grupper på fem kontinenter, flyttede L. Ron Hubbard Scientologis centrale funktioner fra Phoenix til Washington D.C.

 

læs mere


 

Fizroy House – London 

I slutningen af 1956 blev Fitzroy Street 35/37 købt af Hubbard Association of Scientologists og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarter for den tids Scientologi organisationer.


læs mere


 

Linksfield Ridge House – Johannesburg, Sydafrika 

I slutningen af 1960 rejste L. Ron Hubbard fra sit hjem på Saint Hill Manor, for at opholde sig i Johannesburg i Sydafrika i længere tid. Blandt andre milepæle fra hans sydafrikanske ophold forfattede han en ”én mand, én stemme” forfatning til det apartheid-kontrollerede Sydafrika.

 

læs mere