L. Ron Hubbard
mindesmærker

Gennem større forløb i sit livs arbejde som forfatter, humanist og grundlægger af Dianetics og Scientology, bragte L. Ron Hubbards rejser ham til forskellige steder, der spændte over hele kloden.

Under kortlægningen af hans spor by efter by og kontinent efter kontinent er der visse mindesmærker af betydning – steder hvor han gjorde banebrydende opdagelser – der er blevet fuldt ud restaurerede til at være, som de var, da Hubbard boede og arbejdede der.

SAINT HILL MANOR – EAST GRINSTEAD, SUSSEX, ENGLAND 

Mens det er internationalt kendt som hjemmet tilhørende L. Ron Hubbard, grundlægger af Dianetics og Scientology, er Saint Hill Manor også blandt de mest historisk betydningsfulde godser i Sussex. Den første optegnelse om Saint Hill forekommer i 1567, da Stephen Bord fra Cuckfield testamenterede en hytte og 5 hektarer græsgange til ”Thomas Nicholas fra hans Manor af Saynt Hill”.

LINKSFIELD RIDGE HOUSE – JOHANNESBURG, SYDAFRIKA 

I slutningen af 1960 rejste L. Ron Hubbard fra sit hjem på Saint Hill Manor for at opholde sig i Johannesburg, Sydafrika, i længere tid. Blandt andre milepæle fra hans sydafrikanske ophold: Han forfattede en ”én mand, én stemme”-forfatning til det apartheid-kontrollerede Sydafrika.

FIZTROY HOUSE – LONDON, ENGLAND 

I slutningen af 1956 blev Fitzroy Street 35/37 købt af Hubbard Association of Scientologists International og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarter for den tids Scientology organisationer.

DEN OPRINDELIGE FOUNDING CHURCH OF SCIENTOLOGY – WASHINGTON, DC 

På kun fem år voksede Scientology fra bare en stiftelse til en international organisation. Med det nødvendige behov for verdensomspændende kommunikationslinjer til at koordinere kirker og grupper på fem kontinenter flyttede L. Ron Hubbard Scientologys centrale funktioner fra Phoenix til Washington, DC.

CAMELBACK HOUSE – PHOENIX, ARIZONA

Efter at have indkredset og identificeret menneskeånden i 1952 grundlagde L. Ron Hubbard Scientology religionen. Den første formelle organisation var Hubbard Association of Scientologists i Phoenix, Arizona.

L. RON HUBBARD HOUSE – BAYHEAD, NEW JERSEY

Mindesmærke over L. Ron Hubbard og Dianetics’ fødested: Sådan så det ud i vinteren 1950, sådan ser det ud i dag.