Fitzroy House,
London

Fitzroy House, der havde været George Bernard Shaws bopæl, blev i 1956 til L. Ron Hubbards hovedkvarter og hjemsted for Hubbard Association of Scientologists International i London.
Fitzrovia kvarteret, der omgiver Londons Fitzroy Square, går tilbage til det 18. århundrede, og er berømt for at være et af Englands mest berømte litterært befolkede tilholdssteder. Fra H.G. Wells og George Orwell, til Charles Dickens og Virginia Woolf – har Fitzrovia kunnet opvise en sand Blå bog i britisk litteratur. Den irske skuespilforfatter George Bernard Shaw, boede på Fitzroy Street 37, på første sal, fra 1881-82, en berømt adresse i Scientologis historie.

I slutningen af 1956 blev Fitzroy Street 35/37 købt af Hubbard Association of Scientologists og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarter for den tids Scientologi organisationer. Den femetager store bygning omfattede et Hubbard Kommunikationskontor for Commonwealth, såvel som Scientologi kursuslokaler og administrative lokaler for Londons og Storbritanniens kirker.

Det oprindelige Hubbard Kommunikationskontor, der lå i stueetagen, blev udformet til at fremme Scientologi religionen, mens det holdt Scientologi data og information ”ren og klar”. Det var fra dette kontor, at L. Ron Hubbards verdensomspændende kommunikationer til den blomstrende religion blev sendt og modtaget, og hans Scientologi artikler og bulletiner blev udgivet.

De fuldt renoverede og restaurerede rum på Fitzroy, viser udstillinger, der optegner Scientologis vækst i hele Storbritannien, og de milepæle, L. Ron Hubbard satte, mens han boede og arbejdede i London.

Seværdigheden bliver besøgt af scientologer for at få mere at vide om disse milepæle i Hubbards forskning. Den tjener også som mødested for lokale og nationale embedsmænd – for at introducere dem til Scientologi religionen og L. Ron Hubbards udviklinger og opdagelser inden for områderne rehabilitering af stofmisbrugere, kriminalreform og uddannelse.