”... grunden til, at liv er liv, og at folk er sammen, og græsset gror, og træerne vokser, og at regnen tilsyneladende falder og alt mulig andet, er, fordi det hjælper en eller anden.”
– L. Ron Hubbard, i en tale til Scientologister i London
”... grunden til, at liv er liv, og at folk er sammen, og græsset gror, og træerne vokser, og at regnen tilsyneladende falder og alt mulig andet, er, fordi det hjælper en eller anden.”
– L. Ron Hubbard, i en tale til Scientologister i London

Fiztroy House
London, England

Fitzroy House, der havde været George Bernard Shaws bopæl, blev i 1956 til L. Ron Hubbards hovedkvarter og hjemsted for Hubbard Association of Scientologists International i London.

Fitzrovia-kvarteret, der omgiver Londons Fitzroy Square, går tilbage til det 18. århundrede, og er berømt for at være et af Englands mest berømte litterært befolkede tilholdssteder. Fra H.G. Wells og George Orwell til Charles Dickens og Virginia Woolf har Fitzrovia kunnet opvise en sand Blå Bog i britisk litteratur. Den irske skuespilforfatter George Bernard Shaw har særlig relevans i og med, at han boede på første sal på Fitzroy Street 37 i 1881-82, en legendarisk adresse i Scientologys historie.

I slutningen af 1956 blev Fitzroy Street 35/37 købt af Hubbard Association of Scientologists International og tjente som L. Ron Hubbards London-kontor og hovedkvarter for den tids Scientology organisationer. Den fem etager store bygning omfattede et Hubbard Kommunikationskontor for Commonwealth, såvel som Scientology kursuslokaler og administrative lokaler for Londons og Storbritanniens kirker.

Det oprindelige Hubbard Kommunikationskontor, der lå i stueetagen, blev udformet til at fremme Scientology religionen, mens det holdt Scientology data og information ”ren og klar”. Det var fra dette kontor, at L. Ron Hubbards verdensomspændende kommunikationer til den blomstrende religion blev sendt og modtaget, og hans Scientology artikler og bulletiner blev udgivet.

De fuldt renoverede og restaurerede rum på Fitzroy fremviser udstillinger, der optegner Scientologys vækst i hele Storbritannien, og de milepæle L. Ron Hubbard opnåede, mens han boede og arbejdede i London.

Mindesmærket bliver besøgt af Scientologister for at få mere at vide om disse milepæle i LRH's forskning. Det tjener også som mødested for lokale og nationale embedsmænd – for at introducere dem til Scientology religionen og L. Ron Hubbards udviklinger og opdagelser inden for områderne rehabilitering af stofmisbrugere, kriminalreform og uddannelse.