Linksfield Ridge House
Johannesburg, Sydafrika

Dagligstuen – fuldt restaureret med sine oprindelige eksotiske trægulve og indretning – blev brugt til møder om planer og programmer i Sydafrika.
Hubbards studereværelse, opslagsbøgerne, zebraskindstæppe, afrikanske artefakter og filmkameraet han brugte i Sydafrika.
I slutningen af 1960 rejste L. Ron Hubbard fra sit hjem på Saint Hill Manor, for at opholde sig i Johannesburg i Sydafrika i længere tid. Blandt andre milepæle fra hans sydafrikanske ophold forfattede han en ”én mand, én stemme”-forfatning til det apartheid-kontrollerede Sydafrika. Han præsenterede ligeledes en bill of rights og en straffelov for at sikre lighed og retfærdighed.

Yderligere gennembrud kom fra hans Johannesburg-hjem på toppen af Linksfield Ridge: Han udviklede introducerende ruter ind i Scientologi organisationer, og etablerede nye typer organisationer – centre og city-kontorer – for at betjene nystiftede Scientologi grupper.

Hans fuldt restaurerede hjem udgør udstillinger, der beretter historien om L. Ron Hubbards besøg i Sydafrikas fængsler og de programmer, han startede for at rehabilitere kriminelle, hans foredrag til sydafrikanske scientologer, og hans pionerarbejde i Rhodesia (nu Zimbabwe).

Embedsmænd og honoratiores mødes også her for at planlægge uddannelsesprogrammer for borgerne i Sydafrika, idet man bruger L. Ron Hubbards sociale forbedringsteknologier.

Scientologer går i dag ind i den samme stue, hvor Hubbard beværtede embedsmænd og honoratiores. Man kan også se arbejdsværelset, hvor han skrev sin forfatning på alle sydafrikaneres vegne, og Scientologi lærebøgerne på hele menneskehedens vegne.