Camelback House
Phoenix, Arizona

Opholds- og spisestuen i L. Ron Hubbards hus i Phoenix, som nu er restaureret med hele indretningen, tekstiler og kunst, som de var, da han boede her og udførte sin forskning i den menneskelige ånd.
Efter at have isoleret og identificeret menneskeånden i 1952 stiftede L. Ron Hubbard religionen Scientologi. Den første formelle organisation var Hubbard Association of Scientologists i Phoenix, Arizona.

Det var her L. Ron Hubbard skrev de første grundlæggende bøger om Scientologi – mere nøjagtigt i hans hjem ved foden af orienteringspunktet Camelback Mountain i Phoenix. Det var også her han havde uformelle diskussioner med studerende fra de syv Avancerede Instruktionskurser og tre Kongresser, som han afholdt andre steder i omegnen.

En udstilling i det nu fuldt restaurerede Camelback House viser detaljer om L. Ron Hubbards opdagelse af det åndelige væsen, som noget der er adskilt fra kroppen og sindet; hans design af det oprindelige Scientologi kors og emblemer; båndoptagerudstyret, som blev brugt til at bevare de næsten 600 foredrag, som han holdt mellem foråret 1952 og foråret 1955, og kameraet, som han brugte til at tage optegnelser i billedform, om fremkomsten af den eneste nye religion i det tyvende århundrede.

I dag lærer scientologer, der besøger L. Ron Hubbards Camelback House, om hans eventyr og udfordringer under opdagelsen og identificeringen af menneskeånden og i grundlæggelsen af Scientologi religionen. Det er her, scientologer ser på L. Ron Hubbards forskningsspor, der kulminerede med opdagelsen af menneskesjælen.