L. Ron Hubbard
priser og anerkendelser

L. Ron Hubbards anerkendelse som forfatter, filosof og humanist, fremgår af de tusindvis af æresdiplomer og proklamationer, han har fået overrakt.

Hundredvis af statsledere, organisationer og grupper fra hele verden, som tilsammen repræsenterer millioner af mennesker, anerkender hvert år effektiviteten og indvirkningen af Hubbards opdagelser – fra hans løsninger til læse- og skrivefærdighed til stofmisbrug og kriminalitet.

Som én af de mest læste og anerkendte forfattere gennem tiden, er der også priserne for det, han opnåede inden for kunst.

Her bliver kun en lille del af anerkendelserne og priserne for hans livsværk som humanist, forfatter og grundlægger af Dianetics og Scientology, præsenteret.

PRISER TIL L. RON HUBBARDS HUMANITÆRE ARBEJDE

Hubbards teknologier til rehabilitering og afvænning af stofmisbrugere, reformering af kriminelle, indlæring, læse- og skrivefærdighed, samt hans guide til et bedre liv, baseret på sund fornuft – Vejen til Lykke – har berørt i nærheden af en milliard menneskers liv i omtrent 200 lande.

Blot et enkelt eksempel blandt mange er Leeuwkop Prison – det berygtede og hensynsløse stærkt bevogtede fængsel uden for Johannesburg, Sydafrika ...

PRISER TIL L. RON HUBBARD SOM GRUNDLÆGGEREN AF DIANETICS OG SCIENTOLOGY

Alt i alt omfatter L. Ron Hubbards værker om Dianetics og Scientology den største sammenhængende redegørelse om menneskesindet og ånden – over 5.000 skrifter og 3.000 indspillede foredrag. Indeholdt deri er svarene på livets dybeste mysterier: tilværelsens gåde, dødens mysterium, virkeliggørelsen af tilstande der end ikke er beskrevet i tidligere litteratur ...

PRISER TIL L. RON HUBBARDS LITTERÆRE VÆRKER OG ARV

Ud over sit arbejde som grundlæggeren af Dianetics og Scientology, står L. Ron Hubbard som en af verdens mest vedholdende og bredt læste forfattere af populære fiktion, med internationalt salg på ca. 50 millioner og et arbejde, der spænder over 50 år.

Således, og som udtryk for omfanget af hans litterære værk og arv, er der hans tre Guinness verdensrekorder ...