L. Ron Hubbards bøger

L. RON HUBBARD-SERIEN

Vi præsenterer L. Ron Hubbard-serien, det komplette biografiske opslagsværk: et monumentalt og yderst personligt sæt på 16 bind, der giver et indgående indblik i og fortæller om L. Ron Hubbards usædvanlige liv og det enorme omfang af hans rejser.

Denne fascinerende præsentation giver detaljer om hans forskning, opdagelser, rejser, breve, essays, musik, poesi, fotografering, artikler, en stor mængde personlige dokumenter og eksklusive manuskripter, der aldrig er udgivet tidligere – det hele i én storslået samling.

BØGER OG FOREDRAG OM DIANETICS OG SCIENTOLOGY

Ingen erklæring er mere betegnende for L. Ron Hubbard end hans enkle udtalelse: “Jeg kan lide at hjælpe andre og regner det for min største glæde i livet at se en person gøre sig selv fri af de skygger der formørker hans dage.”

Materialerne i Dianetics og Scientology udgør den største informationsmængde, som nogensinde er blevet samlet angående sindet, ånden og livet. Den er nøje afpudset og kodificeret af L. Ron Hubbard gennem fire årtiers forskning, undersøgelse og udvikling.

L. RON HUBBARDS SKØNLITTERÆRE BØGER

Med 19 New York Times bestsellere og mere end 250 millioner eksemplarer af hans værker i omløb er L. Ron Hubbard blandt de mest hyldede og læste forfattere i vor tid. Han var også blandt de mest produktive og populære forfattere under hele guldalderen for pulp fiction. Mellem 1934 og 1940 dukkede omkring 140 historier af L. Ron Hubbard op i de legendariske Pulps – ofte op til tre titler i hvert nummer og skrevet under omtrent 15 pseudonymer.