Tusindvis af lokale, statslige og internationale æresdiplomer og anerkendelser er blevet overrakt til Hubbard for hans humanitære arbejde, herunder hans gennembrud på områderne rehabilitering af stofmisbrugere, kriminalreform og uddannelse.

Humanist
PRISER OG ANERKENDELSER

Hubbards teknologier til rehabilitering og afvænning af stofmisbrugere, reformering af kriminelle, indlæring, læse- og skrivefærdighed, samt hans guide til et bedre liv baseret på sund fornuft – Vejen til lykke – har berørt tæt på en milliard menneskers liv i omtrent 200 lande.

Hæderspris – Leeuwkop-fængsel

Overrakt til L. Ron Hubbard af de indsatte i Sydafrikas Leeuwkop-fængsel som anerkendelse for hans kriminalreform-teknologi: ”Du har bragt nyt håb i manges liv. Du har ændret vores sydafrikanske fængsler med smerte og sorg til steder med håb og liv.”

Blot et enkelt eksempel blandt mange er Leeuwkop-fængslet – det berygtede og hensynsløse stærkt bevogtede fængsel uden for Johannesburg, Sydafrika. Efter iværksættelsen af Criminon – rehabiliteringsprogrammet baseret på L. Ron Hubbards gennembrud inden for området – var vold i fængslet næsten elimineret. I anerkendelse af den forbløffende virkning af Hubbards teknologi, præsenterede Leeuwkops indsatte ham med følgende anerkendelse, udpluk af indgraveringen: ”Du har bragt nyt håb i manges liv. Du har ændret vores sydafrikanske fængsler med smerte og sorg til steder med håb og liv.”

I endnu et fængsel fik lige så forbløffende resultater Panama interne sikkerhedschef til at tildele en officiel anerkendelse til L. Ron Hubbard for ”hans hjælpsomme humanitære arbejde og funktionelle åndelige teknologi, som hjælper hver eneste indsat person i Centro Femenino de Rehabilitación Cecilia Orillac de Chiari Prison, samt skaber nye familier”.

Officiel anerkendelse – Dangerous Drugs Board, Office of the Philippine President

Tildelt Hubbard af formanden for Dangerous Drugs Board for hans ”humanitære arbejde inden for uddannelse om stoffer og stofrehabilitering, og for hans relevante teknologier, som er antaget og indført i Filippinerne ... således bidrager de umådeligt til den succesfulde forfølgelse af vores noble vision om et stoffrit land”.

Så er der L. Ron Hubbards teknologi til rehabilitering og afgiftning af stofmisbrugere, som nu bruges i omkring 50 lande. Tilskyndet af effektiviteten og succesen af disse programmer overrakte formanden for Filippinernes Dangerous Drugs Board L. Ron Hubbard en mindeplade, som anerkender ham for ”hans humanitære arbejde i området for oplysning om stoffer og rehabilitering af stofmisbrugere og for hans relevante teknologier, der er adopteret og indført i Filippinerne ... og dermed bidrager umådeligt til en vellykket stræben efter vores ædle vision om et stoffrit land”.

New York æresbrandmandshjelm – NY City Fire Department

Overrakt til L. Ron Hubbard af byens brandmænd efter succesen med New York Rescue Workers Detoxification Project, med indskriften: ”Til vores broder, L. Ron Hubbard, fra dine brødre i New York City Fire Department, vi hædrer dig med denne hjelm, et symbol på vores motto, ’at beskytte liv og ejendom’, hvilket din teknologis arv rummer,
2. august 2003.”

W.E.B. DuBois-prisen for fremragende lederskab – NAACP

Overrakt til Hubbard for hans humanitære arbejde inden for uddannelse og skrive- og læsefærdigheder.

Hubbards detox-teknikker er ligeledes kendt for mirakuløse resultater i rehabilitering af New Yorks brandfolk og redningsarbejderes lidelser i kølvandet på 11. september. Nærmere bestemt tog New York Rescue Workers detox-projekt – som bruger L. Ron Hubbards banebrydende teknologi – sig af de fysiske problemer hos dem, der blev udsat for et hidtil uset niveau af giftigt støv, røg og damp på Ground Zero. Efter projektets ubetingede succes overrakte NY City brandfolk en New York æresbrandmandshjelm til Hubbard, indgraveret med følgende: ”Til vores broder, L. Ron Hubbard, fra dine brødre i New York City Fire Department, vi ærer dig med denne hjelm, et symbol på vores motto, ’at beskytte liv og ejendom’, hvilket din teknologis arv rummer, den 2. august 2003. ”

Når vi snakker om L. Ron Hubbards pædagogiske teknologi – som i øjeblikket ikke alene anvendes i omkring 70 lande på seks kontinenter, og med mere end 30 millioner elever og studerende, der har deltaget i disse programmer – har Hubbards gennembrud berørt hele nationer.

Derfor har L. Ron Hubbard modtaget W.E.B. DuBois-prisen for fremragende lederskab fra National Association for the Advancement of Colored People (NAACP), samt en officiel anerkendelse fra Kongressen for racelighed (CORE) for innovativ teknologi, som har ”bragt fornyet håb til børn og voksne over hele landet gennem forbedret læsefærdigheder og forståelse”.

 

YDERLIGERE UDVALGTE
PRISER OG ANERKENDELSER

Og mens det ville være umuligt at opremse de tusindvis af anerkendelser, Hubbard har modtaget for sine humanitære værker – som nu er anvendt i mere end 1.800 offentlige institutioner – er følgende blot et forkortet udvalg af de anerkendelser, proklamationer og priser:

Mexicali politikasket – Mexicali politichef: Til ære for Hubbards opdagelser inden for stofafvænning og kriminel reform, tildelte politichef for Mexicali L. Ron Hubbard titlen ærespolitichef.

International Civil Golden Award – Civil Forum Nepal: Tildelt L. Ron Hubbard for ”hans enestående bidrag til det nepalesiske folk i områderne uddannelse, rehabilitering af stofmisbrugere og for den åndelige helbredelsesteknologi Dianetics”.

Human Rights and Peace Award – Universal Peace Federation:

Lifetime Achievement Award – Boy Scouts of America: Skænket til L. Ron Hubbard ”for sit humanitære arbejde til gavn for menneskeheden”.

Blackfoot War Bonnet – Blackfoot Society: Skænket til L. Ron Hubbard i anerkendelse af hans teknikker til rehabilitering af stofmisbrugere og uddannelse, der redder liv.

Officiel anerkendelse – socialt rehabiliteringscenter for unge i Transbajkal-Nadezhda, Rusland:Skænket ”i påskønnelse til L. Ron Hubbard – filosoffen, videnskabsmanden og humanisten, som gav et uvurderligt bidrag til forbedring af menneskeheden”.

Fellow – International Oceanographic Foundation: Tildelt for Hubbards bidrag til at fremme og forøge viden og opdagelser i oceanografi og havforskning.

Gave til menneskeheden pris – Undervisere for Valencia, Venezuela: Anerkender Hubbard for hans Studieteknologi.

Certifikat for værdsættelse – undervisningsministeriet i Venezuela: Præsenteret i anerkendelse af Hubbards undervisningsteknologi.

Som bevis for anerkendelsen – justitsministeriet Venezuela: I påskønnelse af, hvad Hubbard udviklede inden for kommunikation, der anvendes i det venezuelanske ungdomsretssystems programmer.

Silver Cup – rådet for regionen Marche, Italien: Tildelt i anerkendelse af L. Ron Hubbard som pædagog og filosof.

World Peace Day Award – City of Sacramento, Californien: I anerkendelse af L. Ron Hubbard som grundlæggeren af Dianetics og Scientology med visionen om en verden uden krig og kriminalitet.

Certificate of Commendation – City of Washington, DC: I anerkendelse af L. Ron Hubbard for levereglen: ”Beskyt dine omgivelser og gør dem bedre” fra Vejen til lykke.

Pioneer Environmentalist Award – Earth Society Foundation, New York, New York: Skænket med påskønnelse til L. Ron Hubbard, ”Pioneer Environmentalist” for hans bidrag til et bedre sted at leve.

Anerkendelse – uddannelseskommissionen, lovgivende forsamling i Mexico City: I anerkendelse af L. Ron Hubbard for hans Studieteknologi.

Senatets anerkendelse – Rom, Italien: I anerkendelse af L. Ron Hubbards værkers dybe menneskelige værdi.

Officiel anerkendelse – Secretary of State for Education, Gambia: I anerkendelse af værdien af gaverne i form af Hubbards teknologi på vegne folket i Gambia.

Erindringsfrimærker – postvæsenet, Schweiz: Fire frimærker blev dedikeret til L. Ron Hubbard af det schweiziske postvæsen for hans mange humanitære værker.

AnerkendelsescertifikatNationalt polyteknisk institut for Mexico: I anerkendelse af L. Ron Hubbards udvikling af en teknologi til at studere.

AnerkendelseUdenrigsministeriet, Nepal: I anerkendelse til L. Ron Hubbard for hans udvikling af en filosofi og teknologi til at studere.

House resolution – formand for Puerto Rico Repræsentanternes Hus: En anerkendelse blev givet til L. Ron Hubbard for hans humanitære værker inden for detox og reform af kriminelle.

CitationCommonwealth of Pennsylvania Repræsentanternes Hus: Præsenteret i anerkendelse af L. Ron Hubbards liv med resultater og som en frihedskæmper.

Akademisk diplomWorld Academy for Science, Fine Arts and Culture, Saint Petersburg, Rusland:Præsenteret for Hubbards bidrag som forfatter og videnskabsmand, der gjorde grundlæggende opdagelser inden for det menneskelige sind.

Officiel anerkendelsedetektiv politiinspektør fhv. Scotland Yard: Overrakt til L. Ron Hubbard for hans humanitære arv.

Eagle Claw og Tail Feather RecognitionSamson Cree Nation: Skænket til L. Ron Hubbard af høvding for Samson Cree Nation. Præsenteret som den højeste ære givet af Cree, da ørnen flyver tættest på Skaberen.

Freedom Statueprøveløsladelsesbetjente Sydafrika: Dedikeret til L. Ron Hubbard i anerkendelse af, hvad han udviklede på området for kriminalreform.

ResolutionPuerto Ricos senat: For L. Ron Hubbards bidrag til menneskeheden og i bekendtgørelse af, at hans humanitære og filosofiske idéer er en motivation og et eksempel for kommende generationer. Det blev vedtaget enstemmigt af de 29 medlemmer af Puerto Ricos senat og underskrevet af formanden for Senatet.

Nøgler til byer

Shreveport, Louisiana
Kansas City, Missouri
Miami Beach, Florida
Amarillo, Texas
Concord, Californien
Durham, North Carolina
Staten Hidalgo, Mexico
Lafayette, Louisiana
Baton Rouge, Louisiana
New Orleans, Louisiana
Mazatlán, Sinaloa, Mexico
Katmandu, Nepal

Æresborger
Galveston, Texas
Santa Fe, New Mexico
Gretna, Louisiana
New Orleans, Louisiana
Riverside, Californien
Phoenix, Arizona
Ketchikan, Alaska

L. Ron Hubbard Street/Way

Wichita, Kansas
Elizabeth, New Jersey

Los Angeles, Californien

L. Ron Hubbard dag
Salt Lake City, Utah
Reno, Nevada
Providence, Rhode Island
Mesquite, Texas
Birmingham, Alabama
Oakland, Californien
Louisville, Kentucky
Helena, Montana
Little Rock, Arkansas
Atlanta, Georgia
Wichita, Kansas
Jacksonville, Florida
Chicago, Illinois
Columbus, Ohio
Indianapolis, Indiana
Covington, Kentucky
Baltimore, Maryland
Grand Prairie, Texas
Austin, Texas
Compton, Californien
Des Moines, Iowa
Detroit, Michigan
New Orleans, Louisiana
Minneapolis, Minnesota
Topeka, Kansas
Yonkers, New York
Mobile, Alabama
Cedar Rapids, Iowa
Cleveland, Ohio
Bridgeport, Connecticut
Raleigh, North Carolina
Redding, Pennsylvania
Roanoke, Virginia
Tulsa, Oklahoma Williamsburg, Virginia
Tucson, Arizona
Camden, New Jersey
Hartford, Connecticut
Albuquerque, New Mexico
Schenectady, New York
Huntington Beach, Californien
Fort Myers, Florida
San Jose, Californien
Carson City, Nevada
Kitchener, Ontario, Canada
Memphis, Tennessee
Battle Creek, Michigan
Newport News, Virginia
New Albany, Indiana
Gainesville, Florida
Omaha, Nebraska
Lafayette, Louisiana
Harrisburg, Pennsylvania
Port Angeles, Washington
West Haven, Connecticut
Portsmouth, New Hampshire
Houston, Texas
Orlando, Florida
Wilmington, Delaware
Brunswick, Georgia
Cranston, Rhode Island
Myrtle Beach, South Carolina
Jackson, Mississippi
Syracuse, New York
Scranton, Pennsylvania
Richmond, Virginia
Newark, New York
Fresno, Californien

L. Ron Hubbard måned
State of Ohio
Kansas City, Kansas
Dodge City, Kansas
East St. Louis, Illinois
Tuskegee, Alabama
Opa-Locka, Florida
Riverside, Californien