”Kun et væsen med den højst mulige sans for spændende oplevelser og hengivenhed ville nogensinde forsøge at løse gåden om Menneskets væsen og skæbne.”
– L. Ron Hubbard
”Kun et væsen med den højst mulige sans for spændende oplevelser og hengivenhed ville nogensinde forsøge at løse gåden om Menneskets væsen og skæbne.”
– L. Ron Hubbard

Den oprindelige Founding Church of Scientology
Washington, DC

Den Stiftende Scientology Kirke i Washington, DC, receptionsområdet, med udstilling om L. Ron Hubbards tidlige liv.

På kun fem år voksede Scientology fra bare en stiftelse til en international organisation. Med det nødvendige behov for verdensomspændende kommunikationslinjer til at koordinere kirker og grupper på fem kontinenter flyttede L. Ron Hubbard Scientologys centrale funktioner fra Phoenix til Washington, DC. Han ankom i sommeren 1955 og etablerede Founding Church of Scientology i Washington, DC, på 1812, 19th Street NW, midt på Embassy Row.

Den restaurerede treetagers bygning var det første hovedkvarter for Scientology i hele Amerika. I sit kontor på anden etage var Ron den første administrerende direktør, hvor han førte tilsyn med organiseringen af kirker, samt skrev administrative artikler og retningslinjer, som stadig bliver brugt i dag i alle Scientology Kirker.

En restaureret bånd-duplikeringslinje i kælderen, som husede det første Scientology distributionscenter, der leverede L. Ron Hubbards bøger og foredrag til kirker og kontorer på fem kontinenter.

Det var også fra the Founding Church, at det første Scientology distributionscenter udgav L. Ron Hubbards bøger og foredrag til centre over hele verden. Det var i foredragsrummet på 1812, at L. Ron Hubbard annoncerede de Scientology milepæle, der kom ud fra hans forskning.

I den fuldt renoverede og restaurerede bygning findes i dag optegnelserne over L. Ron Hubbards liv i Washington, DC – fra hans tid med undersøgelser på George Washington University tidligt i 1930’erne, til hans Oprindelige afhandling om Dianetics, der blev skrevet lige rundt om hjørnet i 1948.

Scientologister besøger nu stedet for at få mere at vide om L. Ron Hubbards liv og hans forskningsgennembrud i Washington, DC. Det er også stedet, hvor der bliver afholdt konferencer med embedsmænd og repræsentanter fra den private sektor for at planlægge og koordinere brugen af Hubbards løsninger til læse- og skrivefærdighed, umoralitet, stoffer og kriminalitet.