Adskillige af de tusindvis af anerkendelser og proklamationer, L. Ron Hubbard har fået for sine bidrag som forfatter, humanist og grundlægger af Dianetics og Scientology.

Grundlægger
PRISER OG ANERKENDELSER

Alt i alt omfatter L. Ron Hubbards værker om Dianetics og Scientology den største sammenhængende redegørelse om menneskesindet og ånden – over 10.000 skrifter og 3.000 indspillede foredrag. Indeholdt deri er svarene på livets dybeste mysterier: tilværelsens gåde, dødens mysterium, virkeliggørelsen af tilstande der end ikke er beskrevet i tidligere litteratur. Fra disse værker kommer også Scientology teknologi om at opdrage børn, rette op på familier, uddanne, organisere og tilvejebringe hjælp i tider med sygdom eller lidelse.

L. Ron Hubbard dag – Guvernørens kontor, Øen Guam

Skænket til Hubbard da han studerede ”over tyve kulturer, herunder den [indfødte] Chamorro kultur for at nå frem til tilværelsens dynamiske princip: ’overlev.’ Gennem mange års forskning og forfatterskab har han hjulpet millioner af mennesker med at finde glæde i sig selv og ved at hjælpe andre.”

Med hensyn til den indvirkning disse svar og teknologier har på dagligdagen for enkeltpersoner, familier og lokalsamfund i hele verden, er der den sigende proklamation skænket Hubbard af guvernøren af Øen Guam. At noget af L. Ron Hubbards tidligste forskning i det menneskelige sinds natur fandt sted i Guam er ikke glemt, for som daværende guvernør Michael W. Cruz udtaler: ”Hr. Hubbard studerede mere end tyve kulturer, herunder den [Guams indfødte] Chamorro kultur for at nå frem til tilværelsens dynamiske princip: ’overlev.’ Gennem mange års forskning og forfatterskab har han hjulpet millioner af mennesker med at finde glæde i sig selv og ved at hjælpe andre.”

Og mens L. Ron Hubbards arbejde i årtier med udvikling og kodificering af Dianetics og Scientology omfatter tusindvis af skrifter og foredrag, skaffer hans første store værk om emnet – Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhed – fortsat udmærkelser selv årtier efter sin oprindelige udgivelse.

Century Award – Publishers Weekly magazine

Skænket til L. Ron Hubbard, ”forfatter til alle tiders bestseller selvhjælpsbog” og ”til minde om fremkomsten af Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhedPublishers Weekly bestsellerliste i 100 uger.”

Som bevis på dens popularitet er Publishers Weekly Century Award skænket til L. Ron Hubbard som: ”Forfatter til alle tiders nummer et bestseller selvhjælpsbog. Til minde om fremkomsten af Dianetics: Den moderne videnskab om mental sundhedPublishers Weeklys bestsellerliste i 100 uger. ”

Venus de Oro – National Festival of the Arts, Caracas, Venezuela

Overrakt til Hubbard for ”hans teknologi til forbedring af den enkelte og menneskers kreative evner”.

Mens vi overvejer den indflydelse hans filosofiske arbejde inden for kunst har haft, er det kun passende, at en National Festival of the Arts i Caracas, Venezuela, overrakte L. Ron Hubbard den prestigefyldte Venus de Oro, for ”hans teknologi til forbedring af den enkelte og menneskers kreative evner”.

Hubbards skrifter og filosofi når også dybt ind i et andet centrum i Latinamerika med Mexicos National Association of Journalists, der tildeler Sol de Oro Award til L. Ron Hubbard i ”anerkendelse af talent og kunstnerisk fortjeneste,” og erklærer Dianetics som ”fremtidens mentale videnskab”.

Men når vi taler om Hubbards arbejdes internationale rækkevidde, er der også alt det, han har gjort for at bringe reelle svar til kulturer i hele Europa og Centralasien.

Æresstatue – Nationalbiblioteket i Republikken Kirgisistan

Overrakt i anerkendelse af L. Ron Hubbards arbejde som filosof og forfatter samt hans teknologi, der nu anvendes med succes af landets kunstnere og borgere til gavn for deres kultur.

Konkret har opløsningen af Sovjet-blokken betydet udbredelsen af Hubbards værker fra St. Petersborg til Himalaya. Inkluderet i de samfund, der nu drager nytte af Dianetics og Scientology, er Republikken Kirgisistan, hvor Nationalbiblioteket præsenterede L. Ron Hubbard med en statue i anerkendelse af hans præstationer som filosof og forfatter samt hans teknologi, der nu anvendes med succes af landets kunstnere og borgere til gavn for deres kultur. Hvideruslands ambassade har også skænket en officiel anerkendelse til L. Ron Hubbard i anerkendelse af hans åndelige arv og liv som ”et enestående eksempel på menneskelighed og intellektuel perfektion”.

Æresstatue – provinsen Brescia, Italien

Tildelt til Hubbard i anerkendelse af hans arbejde og opdagelser som filosof.

Mens der nu er Dianetics og Scientology organisationer beliggende i hele Italien, har provinsen Brescia ligeledes anerkendt Hubbard med en statue for hans arbejde og opdagelser som filosof.


YDERLIGERE UDVALG AF
PRISER OG ANERKENDELSER

Selvom den store rækkevidde af udmærkelser og priser skænket til L. Ron Hubbard for hans filosofiske arbejde helt overstiger, hvad der kan præsenteres her, er følgende en forkortet liste over hans anerkendelser og proklamationer som grundlægger af Dianetics og Scientology:

Prajnaparamita Sutra (”Diamant Sutra”) – Taiwans justitsministerium: Overrakt i ærbødighed for Hubbard af en embedsmand i Justitsministeriet.

Porcelæn Buddhastatue – Shinto Master Reverend: Indskrift: ”Til L. Ron Hubbard, manden som grundlagde menneskehedens største visdom. Inkarnationen af den buddhistiske helgen, Matteya.”

Japansk zenbuddhistisk skriftrulle – Ærværdige Kanzan Takeda: Anerkendelse af Hubbard som en stor filosof, der havde en ambition om at gøre mennesket frit.

Peace Pipe – Blackfoot Piegan Reservatet: Præsenteret til Dianetics og Studieteknologi som et symbol på stort ansvar.

Free Spirit Award – General Hernan Delgados, Caracas, Venezuela: ”I anerkendelse af L. Ron Hubbards teknologi, som har hjulpet menneskeheden og givet vores samfund en ny civilisation.”

L. Ron Hubbard Park: Godkendt af byrådet i Elizabeth er denne park beliggende et par karréer fra Aberdeen Road, placeringen af den oprindelige Dianetics Research Foundation i Elizabeth, New Jersey.

 

Dianetics måned
Compton, Californien
Fairbanks, Alaska
Tucson, Arizona
Chesapeake, Virginia
Niagara Falls, New York
Portsmouth, Virginia
Raleigh, North Carolina
Washington, DC
Elizabeth, New Jersey
Harlingen, Texas
Los Angeles, Californien
New York, New York
Biloxi, Mississippi
Houston, Texas
Henderson, Nevada
Toledo, Ohio
Hartford, Connecticut
New Orleans, Louisiana
Las Vegas, Nevada
Little Rock, Arkansas
Mobile, Alabama
Savannah, Georgia
Baton Rouge, Louisiana
Colorado Springs, Colorado
Huron, South Dakota
East Grand Rapids, Michigan
Kansas City, Missouri
Syracuse, New York
Cranston, Rhode Island
Columbus, Ohio
Boston, Massachusetts
Erie, Pennsylvania
Covington, Kentucky
St. Louis, Missouri
San Jose, Californien
Helena, Montana
Montgomery, Alabama
El Paso, Texas
Atlanta, Georgia
Nashville, Tennessee
Topeka, Kansas

Dianetics dag
delstaten Alabama
delstaten South Carolina
Guam
Laredo, Texas
New Orleans, Louisiana
Providence, Rhode Island
Fresno, Californien
Warren, Ohio
Indianapolis, Indiana
Louisville, Kentucky
Newport News, Virginia
Wilkes-Barre, Pennsylvania
Reno, Nevada
Plainfield, New Jersey
Ontario, Californien
Opa-Locka, Florida