Scientologys svar
af L. Ron Hubbard
(fortsat)

Verden har en tendens til at angribe nye ting, og Scientology har fået sin andel fra grupper og regeringer der plejede deres egne interesser. Men den bliver ved med at rejse sig sejrrigt og uden bitterhed fra hvert sammenstød.

Flere interessante resultater opstår af at praktisere Scientology. Ens intelligens forøges, og ens evne til at klare sine problemer bliver markant forbedret.

Man behøver ikke at studere Scientology ret længe for at vide, at man ikke behøver at dø for at finde ud af, hvad man er, eller hvor man kommer hen, efter man dør, for man kan selv opleve det hele uden overtalelse eller hypnose eller ”tro”.

Når du selv sidder inde med Sandheden, har de skygger der binder dig en tendens til at glide væk.

Så Scientology er hovedsageligt anderledes fordi man ikke behøver at tro på den for at få den til at fungere. Dens sandhed er af en type som: ”Er dette sort?” ”Er dette hvidt?” Du kan selv se at noget er sort hvis det er sort og at noget er hvidt når det er hvidt. Der er ikke brug for nogen som helst logiske tricks for at bevise noget som helst, og Scientologister beder kun folk om selv at se.

Ligesom videnskab kan Scientology således opnå præcise, uforanderlige resultater. Under de samme forhold får man altid de samme resultater. Og enhver kan under de samme forhold få de samme resultater.

Det der er sket er at overtroen er trukket ud af de åndelige studier. Og i dag er dette en meget accepteret tingenes tilstand for Mennesket.

Den ultimative frihed afhænger af at kende den ultimative Sandhed. Sandheden er ikke det, folk siger, den er; den er, hvad den er. Det er ret bemærkelsesværdigt, at Sandheden gør en fri, præcis som filosofferne har sagt gennem tiderne.

Det filosofferne ikke sagde var: Hvor fri kan man blive? Og for enhver der går ad Vejen til Sandheden er det den overraskelse som er indeholdt i Scientology – man kan blive fuldstændig fri.

Det er selvfølgelig ikke nogen venligtsindet nyhed for personen der ønsker slaver og fascistiske, kapitalistiske og endog nogle mere liberale overbevisninger der helt og aldeles forbyder det, for de tænker hvem kan være herre hvor ingen slaver bærer hans lænker? De fatter ikke pointen, for hvem skal nødvendigvis være herre?

Når du selv sidder inde med Sandheden, har de skygger der binder dig en tendens til at glide væk.

Når du til sidst ved med dig selv gennem egne erfaringer at Scientology har svarene, og når du har anvendt dem, så har du resultatet som alle filosoffer, lærde, vismænd og frelsere altid har drømt om – og tilmed frihed.

Scientology er sand for dig i den udstrækning du er bekendt med den. De der kun kender den af navn reagerer over for håbet i den. Jo længere man kommer hen ad vejen, jo mere ved man om den, og jo mere fri er man. Modsat så mange løfter der er givet til Mennesket og som har fået det til at frygte skuffelse, så leverer Scientology. Vejen kan måske være svær. Vejen kan måske være let. Men i sidste ende leverer Scientology alt det den siger den kan.

Og det er det der er nyt ved Scientology, og det er grunden til at den vokser. Ingen anden religion Mennesket har haft leverede. De ventede alle indtil efter det var ovre på at man skulle finde sin harpe eller sit nirvana.

For første gang nogensinde er der noget som i denne ene livstid giver svarene på de evige spørgsmål og tillige giver os udødelighed.